در مدارس چین هوش مصنوعی آموزش داده می‌شود.

فهرست مطالب

آموزش هوش مصنوعی در چین

وزارت آموزش چین اطلاعیه‌ای برای تقویت آموزش هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی و متوسطه صادر کرد. این اطلاعیه تصریح می‌کند که کودکان دبستانی کوچک‌تر باید بر کاوش و تجربه فناوری هوش مصنوعی تمرکز کنند. در حالی که کودکان دبستانی بزرگ‌تر و دانش‌آموزان دبیرستانی باید بر درک و به کارگیری مفاهیم هوش مصنوعی تمرکز کنند. همینطور دانش‌آموزان دبیرستانی باید در ایجاد پروژه و برنامه‌های کاربردی پیشرفته شرکت کنند.

این اطلاعیه الزامات کلی برای تقویت آموزش هوش مصنوعی در مدارس را تشریح می‌کند و تاکید زیادی بر آموزش اخلاقی و پرورش استعدادهای نوآورانه دارد. آنها بر اهمیت رویکرد مردم محور، پرورش تفکر انتقادی و روحیه نوآورانه دانش آموزان تأکید می‌کنند.

علاوه بر این، تمرکز بر برانگیختن علاقه و پرورش کنجکاوی علمی در کنار سواد دیجیتال است. برنامه‌ریزی هماهنگ برای ترویج اکتشاف و برنامه‌های آزمایشی در مدارس و مناطق تشویق می‌شود.

این اطلاعیه خواستار ایجاد یک برنامه درسی منظم با شیوه‌های تدریس و ارزشیابی منظم است. اهداف یادگیری متمایز را برای هر مرحله آموزشی تعریف می‌کند. یادگیری حسی و تجربی در پایه‌های ابتدایی، درک و کاربرد در مقطع ابتدایی و راهنمایی، و ایجاد پروژه و کاربردهای پیشرفته در سطح دبیرستان.

مدارس تشویق می‌شوند تا آموزش هوش مصنوعی را در برنامه‌های بعد از مدرسه و ابتکارات تحقیقاتی ادغام کنند. همینطور هم همکاری بین صنعت، دانشگاه، پژوهش و برنامه را تقویت کنند. تلاش‌ها شامل ایجاد دوره‌های تخصصی و موارد تدریس و در عین حال گنجاندن یکپارچه هوش مصنوعی در برنامه‌های درسی فناوری اطلاعات، علم و فعالیت‌های عملی است.

آموزش هوش مصنوعی در مدارس چین شروع میشود.

بیشتر بخوانید: ربات انسان‌نمای تسلا در چین

برنامه‌های آموزش هوش مصنوعی در مدارس چین

برای افزایش دسترسی به منابع، بخش آموزش هوش مصنوعی در پلتفرم آموزش هوشمند ملی معرفی خواهد شد. البته که منابع با کیفیت بالا را برای استفاده گسترده تجمیع می‌گردد. برنامه‌ها شامل ایجاد پایگاه‌های آموزشی هوش مصنوعی به صورت مرحله‌ای، افتتاح امکاناتی مانند آزمایشگاه‌ها و سالن‌های نمایشگاهی از دانشگاه‌ها و شرکت‌های فناوری برای دانش‌آموزان، بهینه‌سازی محیط‌های آموزشی دیجیتال و ترویج اشتراک‌گذاری منابع بین مدرسه‌ای برای تجارب یادگیری جامع است.

همچنین خواستار ایجاد توازن در تخصیص منابع آزمایشگاهی هوش مصنوعی، ارتقاء محیط‌های آموزشی دیجیتال موجود، و تقویت اشتراک‌گذاری منابع بین مدرسه‌ای برای فراهم کردن فضاهایی برای دانش‌آموزان برای تجربه، یادگیری، کاوش و تمرین هوش مصنوعی است.

آموزش هوش مصنوعی در مدارس چین همچنین بر اولویت‌بندی آموزش معلمان با ادغام آموزش هوش مصنوعی در برنامه‌های توسعه ملی برای ارتقای قابلیت‌های حرفه‌ای تاکید می‌کند. از مناطق و مدارس با منابع کافی خواسته می‌شود که کارکنان آموزشی هوش مصنوعی را گسترش دهند و کارشناسانی را از بخش‌های دانشگاهی و صنعتی به‌عنوان مدرسان پاره وقت استخدام کنند.

پر کردن شکاف بین مناطق شهری و روستایی تمرکز اصلی این اطلاعیه است که خواستار افزایش حمایت از مدارس در مناطق روستایی و دورافتاده است. همچنین نیاز به تحرک معلمان و استفاده از پلتفرم‌های آنلاین برای پیوند دادن دوره‌های آموزشی هوش مصنوعی در مناطق مختلف را برجسته می‌کند. این اطلاعیه همچنین تلاش‌های مشترک بین مدارس شهری و روستایی را تشویق می‌کند و بر اشتراک تجربیات آموزشی و تلاش‌های جمعی برای ارتقای کیفیت کلی آموزش هوش مصنوعی تأکید می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *